Hilde
Fødselhistorier

Fødsel langt oppi nord!

“Jeg fikk “En god fødsel” kurset i gave hos min gode venninne og gledet meg over å se gjennom hele kurset. Fikk en umiddelbar ro over meg, da kurset beskriver så godt om de ulike fasene og hva man kan forvente under en normal fødsel.

Jeg trente regelmessig med lydfilen med den mentale treningen de 3-4 siste ukene før fødsel.  Jeg hadde en forholdsvis lang fødsel, men jeg vet at den mentale treningen gjorde at jeg forholdt meg veldig rolig under hele forløpet. Jeg hadde ikke behov for annen smertelindring enn lystgass og under pressriene kastet jeg også lystgassmasken!

Jordmor var dypt imponert over min ro, og min evne til å puste og slappe av. Det var som om jeg hadde gjort dette før!

Takk for utrolig flott kurs og mental trening – jeg anbefaler dere til alle jeg kjenner!”

Hilde