Fødselsfotograf

Fødselsfotografen Eva Rose

Eva Rose har jobbet som fødselsfotograf i snart 20 år.

Fødselsfotograf Eva Rose
Fødselsfotograf Eva Rose

Vi er så stolte av å ha innledet et samarbeid med Fødselsfotografen Eva Rose. En God Fødsel – kurset er krydret med bilder som visualiserer styrken i fødsel. Fødende kvinner, nyfødte babyer og nybakte fedre gir motivasjon og ønske om å oppleve nettopp En god fødsel. Gjennom god forberedelse og mental trening vil forventningene til den forestående fødselen bli påvirket i positiv retning.

Eva Rose har jobbet som fødselsfotograf i snart 20 år. Hun både fotograferer og filmer. Hun har et brennende engasjement i å få informasjon og kunnskap til kommende mødre, og har blant annet laget en dokumentar om fødsel i samarbeid med Aftenposten.

Eva har lagt merke til at mange kvinner velger å ikke forbedre seg til fødsel, og ser til stadighet at de ofte får dårlige fødselsopplevelser. De med kunnskap og et åpent sinn stiller sterkere og det vises på bildene Eva tar.

Eva kan også være en doula/fødselshjelper i fødsel for de som ønsker, slik hun også snakker mer om, og demonstrerer i avsnittet hun har i kurset.