Fødselshistorier

Det er så fint at kvinner med gode fødselshistorier ønsker å dele med andre. At fødselsangst er “smittsomt” vet vi, og når du har erfart at det nytter å forberede seg, og få en god opplevelse håper vi at du vil dele din erfaring med andre som har trent mentalt. Vi ønsker velkommen til at alle kan dele sin fødselshistorie med oss.

Gravid mage

Anne- Marthe: ”Jeg pustet ut babyen”

Om kvelden merket jeg på kroppen at det skjedde forandringer, og jeg sa til mannen min at «nå er ikke fødselen langt unna». Vi spøkte litt med det, det var jo enda mange dager til termin. Kl. 02 på natten våknet jeg av vondt i ryggen.

Les mer »

Lykke til Marit

Dette er andre gang jeg bruker En god fødsel som forberedelse. Min første opplevelse og erfaring var veldig god, historien min havnet i boka deres under navnet Cecilie. Så da jeg ble gravid for andre gang, var det ingen tvil om hvilke metoder jeg skulle bruke som forberedelse. Siden forrige gang har jeg flyttet til en større by, og muligheten er fler, men holder meg fordet til mental trening hjemme.

Les mer »
Ylvas fødsel

Ylva: ”Jeg nailet fødselen”

Etter at fødsel nr 1 ble noe traumatisk bestemte jeg meg tidlig for at dette svangerskapet skulle bli noe helt annerledes. Jeg ville være så godt forberedt som overhodet mulig før fødselen. Jeg gikk til samtale med jordmor flere ganger før fødselen, og så søkte jeg etter fødselsforberedelse på nett. Da kom En god fødsel opp, og jeg bestilte umiddelbart.

Les mer »
Melanie

Melanie

Jeg er evig takknemlig for at fikk høre om En god fødsel da jeg var gravid. Jeg så filmen 2 ganger og begynte å høre på det mentale treningsverktøyet ca. 2 mnd. før termin.

Les mer »