Mor som ammer baby
Fødselhistorier

Marthe: Jeg ønsket så veldig å føde

Lydfilen er et fantastisk verktøy

Jeg valgte å trene mentalt denne gangen da min første fødsel endte med keisersnitt! Og fordi jeg følte jeg ikke greide og puste sikkelig den gangen, det tok 24 timer og ingen fremgang..

Denne gangen   ville jeg  gjøre det lille ekstra  for å forberede meg best mulig. Jeg ønsket så veldig å oppleve en vaginal fødsel!

Denne gangen gikk det over all forventning. Jeg greide og puste sikkelig gjennom hver eneste rie, det var akkurat som jeg hørte   stemmen til hun dama på lydfilen i hodet mitt. Jeg konsentrerte meg om det, slappet av i hender, bekken og kjeve! Og det gikk så fint! Gutten min flyttet seg nedover og det tok kun 9 timer så var han ute!

Jeg hadde greid det, det var en helt annen opplevelse enn første gang. Jeg var full av adrenalin og kjente sikkelig på den mestringsfølelsen! Og jeg er helt sikker på at jeg ikke hadde taklet det så fint som jeg gjorde om jeg ikke hadde trent i forvegen. Lydfilen er et fantastisk verktøy! Jeg skal garantert benytte meg av det igjen om det blir flere barn! Tusen takk for hjelpen.