En god fødsel ble komplett da mentaltrener Birgit ble koblet med jordmor Tonje.

Vi mener at mental trening bør bli en del av fødselsforberedelsene til alle kvinner som skal føde.

Etter mange år med gode tilbakemeldinger og erfaringer har vi nå utført et Pilotstudie med støtte fra Den Norske Jordmorforening. Det kan du lese om her

Fødselen er viktig for deg som skal føde, for din eventuelle partner, for parforholdet og for babyen.

En god fødsel fremmer god tilknytning og legger til rette for en god start.

En god fødsel – en god start på livet!

smilende baby holder finger i munn og har på en lue. ligger på fluffy teppe på gulvet

Mental trener Birgit

Birgit Semundseth er en sosial entreprenør. Hun har en sterk indre drivkraft til å finne nye løsninger på utfordringer som eksisterer i dag.

Hun har innført mental trening for gravide i Norge. På denne måten kan gravide forberede seg mentalt før fødselen starter. Mange år med praksiserfaringer viser at gravide får både en bedre graviditet og gode fødselsopplevelser.

Birgit er også ansvarlig for utviklingen av foreldrekurset Barnas Plattform. I kurset får foreldre enkle hverdagsverktøy som bidrar til at barn vokser opp med god psykisk helse. Kurset er kunnskapsbasert og kan omtales å ha forskningsmessig evidens. Les gjerne mer www.barnasplattform.no

Jordmor Tonje

Tonje heter jeg. Jeg er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling i tillegg til svangerskapsomsorgen. I løpet av min karriere har jeg jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler om mental fødselsforberedelse. I år avslutter jeg mitt engasjement som ammeveileder og utvider stillingen som faglig rådgiver i Helseoversikt, App`en for gravide og småbarnsforeldre.

Jeg har holdt mange fødselsforberedende kurs både på norsk og på engelsk. Jeg har et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening. Det ønsker jeg at du som er gravid og har fødselen foran deg skal få glede av, gjennom kurset vårt her i En god fødsel. Mange sier at de skal “ta fødselen som det kommer”…Ikke gjør det! Bruk tid til å forberede deg mentalt, det tar ti minutter hver kveld i 4-8 uker, og det er det verdt! Les vår pilotstudie, bruk våre erfaringer og ikke nøl med å ta kontakt. Følg oss på sosiale medier og del gjerne din fødselshistorie med oss. Mitt mobilnummer er 97508445!